Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΑρχικήΝέα - ΕκδηλώσειςΧριστουγεννιάτικη γιορτή 2014

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2014

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στην Μουσική Σκηνή Σουίτα Art Cafe, όπου πήραν μέρος μικροί και μεγάλοι μαθητές.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιείχε ένα θεατρικό έργο το οποίο παρουσιάστηκε στα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με επιτυχία παρόλο που η πλειοψηφία τους φοιτεί στην Junior A τάξη.

Κέρδισαν το χειροκρότημα γονιών και φίλων αποδεικνύοντας ότι το θεατρικό παιχνίδι αποτελεί σημαντικό εργαλείο εκμάθησης της ξένης γλώσσας κατά το οποίο τα παιδία εκφράζονται ελεύθερα, βιώνοντας έτσι μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν παιχνίδι, φαντασία, τέχνη και κίνηση.

Επίσης, απολαύσαμε τις χορωδίες με παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και τραγούδια από Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία ,με συνοδεία πιάνου. Στα Γαλλικά τα παιδιά μας μετέφεραν μηνύματα αγάπης μέσω ενός ποιήματος. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στους επιτυχόντες μαθητές για το έτος 2014,οι οποίοι μας έκαναν περήφανους. Η βραδιά έκλεισε με την κλήρωση, όπου ένας εγγεγραμμένος μαθητής κέρδισε τα δίδακτρα του Ιανουαρίου 2015. Η τυχερή μαθήτρια είναι η Μπιλιάλη Στεργιανή.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Αρτέμη Αρκουμάνη για την θεατρική διδασκαλία και σκηνοθεσία του θεατρικού έργου και την κυρία Κωνσταντία Λάσκου για την διδασκαλία και διεύθυνση των χορωδιών.

Με εκτίμηση,

Η εκπαιδευτική ομάδα του Κ.Ξ.Γ. Γλυκερία Γκατζογιάννη Στρατίκη

  • giorti1
  • giorti2
  • giorti3
Go to top