Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΑρχικήΝέα - ΕκδηλώσειςΥποτροφίες 2014

Υποτροφίες 2014

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η εκπαιδευτική εκδρομή του Κ.Ξ.Γ Γλυκερία Γκατζογιάννη Στρατίκη για μαθήματα Ισπανικών στην Ισπανία.

Σπουδαστές του Κ.Ξ.Γ στις 21/12/2014 συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια Ισπανικών Ιωάννα Τέγου, ταξίδεψαν κυριολεκτικά και μεταφορικά την εβδομάδα των Χριστουγέννων στην Ισπανία. Ανάμεσα τους η Βασιλική Γρίβα που κέρδισε μια εβδομάδα δωρεάν μαθήματα Ισπανικών στο Ινστιτούτο Fundación de la Lengua Española στο Βαγιαδολίδ και ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σειρά μαθημάτων επιπέδου Β2. Η παρακολούθηση ενός τμήματος Ισπανικών στη χώρα βασικής ομιλίας της αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της εκμάθησης της. Οι εξωσχολικές δραστηριότητες συμπληρώνουν ευχάριστα την διαδικασία αυτή. ‘Ετσι, οι σπουδαστές εκτός από την ξενάγηση στο Βαγιαδολίδ ταξίδεψαν στην Σεγκόβια και στον παραδοσιακό οικισμό Πεδράθα. Πριν την αναχώρηση για την Ελλάδα (28/12/2014), στην Μαδρίτη, το Tablao Villa Rosa μας άφησε μια υπέροχη γεύση Ανδαλουσίας.

Η  επόμενη εκπαιδευτική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2015 με 10 υποτροφίες να μοιράζονται στους σπουδαστές των Ισπανικών.

Για εγγραφές και συμμετοχή στις υποτροφίες: 24310.78703
Υπεύθυνη Ισπανικής Γλώσσας και Υποτροφιών : Ιωάννα Ν. Τέγου

  • ypotrofies1
  • ypotrofies2
Go to top