Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΑρχικήΝέα - Εκδηλώσεις

Παρουσίαση του Clubefl

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 4μ.μ. πραγματοποιήθηκε ενημέρωση - ομιλία στους γονείς των μαθητών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Γλυκερία Γκατζογιάννη -Στρατίκη με θέμα: "Τι είναι το clubefl και πως βοηθάει στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας ( Αγγλικά - Γερμανικά )". Έγινε μία σύντομη περιήγηση στον ιστοχώρο με σκοπό την διευκόλυνση και την επίλυση τυχόν αποριών που υπήρχαν και επίδειξη κάποιων ασκήσεων, παιχνιδιών, ταινιών και γενικά των περισσοτέρων δυνατοτήτων που υπάρχουν στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα του clubefl, όπου και είμαστε μέλη.

Ακολουθεί η παρουσίαση που έγινε σε γονείς και κηδεμόνες σε μορφή ebook.

Όσα πρέπει να ξέρετε για σπουδές στο εξωτερικό

Μετά τη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τι;

Ένα ερώτημα που απασχολεί ολοένα και περισσότερους νέους στις μέρες μας. Το κέντρο ξένων γλωσσών Γλυκερία Γκατζογιάννη - Ι. Στρατίκη, σας ετοίμασε ένα αναλυτικό οδηγό που σκοπό έχει να ενημερώσει τους νέους που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ευρώπη, για τις δυνατότητες αλλά και ότι πρέπει να γνωρίζουν σε περίπτωση που αποφασίσουν, ότι οι συνέχιση των σπουδών τους στο εξωτερικό αποτελεί μία λύση για αυτούς.

Για να δείτε ή να κατεβάσετε τον οδηγό κάντε κλικ εδώ

Αποκριάτικο πάρτυ 2012

Τις Απόκριες του 2012 τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών διοργάνωσαν αποκριάτικο πάρτυ μασκέ στο cafe bistrot Gambrinus.Τα παιδιά είχαν πολλές πρωτότυπες ιδέες για τις μεταμφιέσεις τους!Το face painting,ο διαγωνισμός χορού,τα παιχνίδια με μπαλόνια,ο διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης,ο κλόουν και οι πολλές εκπλήξεις συνέθεσαν  μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη κέφι και χαμόγελα !

Γονείς και παιδιά δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Go to top