Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΑρχικήΝέα - Εκδηλώσεις

Χορωδία στο "Μύλο των Ξωτικών"

Η χορωδία ΦΟΙΝΙΚΑΣ υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Λίλας Αγγέλη, στη χριστουγεννιάτικη συναυλία (23 Δεκεμβρίου 2012) στο Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα. Συμμετέχουν οι μαθητές του ξενόγλωσσου φροντιστηρίου της κ. Γλυκερίας Γκατζογιάννη Στρατίκη.
 

Project Competition “Don’t touch my friend”

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών έλαβε μέρος τον Απρίλιο του 2007 στον διαγωνισμό Project Competition τηςHillsidePressDonttouchmyfriend”. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η δημιουργική ενασχόληση των μαθητών και η ανάπτυξη της ξένης γλώσσας μέσα από την έρευνα, την άσκηση κριτικής και τον συνδυασμό γνώσεων πάνω στο θέμα Educating for Peace (Εκπαίδευση για την Ειρήνη).

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο θέμα του διαγωνισμού θερμά και δημιούργησαν πολύ ενδιαφέρουσες εργασίες οι οποίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. Μέσα από τη διαδικασία προετοιμασίας των εργασιών οι μαθητές χρησιμοποίησαν την αγγλική γλώσσα και συνειδητοποίησαν ότι οι αξίες της μη-βίας, του αλληλοσεβασμού, της ανεκτικότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας είναι απαραίτητα συστατικά για την ειρηνική συνύπαρξη όχι μόνο στη μαθητική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία μας γενικότερα.Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Για να δείτε τα σχετικά πιστοποιητικά που έλαβε το κέντρο μας κάντε κλικ εδώ και εδώ.

Go to top