Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΑρχικήΝέα - Εκδηλώσεις

Συγχαρητήρια για την επιτυχία μαθητών μας στο ΚΠΓ

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους ενήλικες μαθητές μας που πήραν μέρος στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για την επιτυχία τους ! ! ! ! !

Περισσότερα...

Υποτροφίες 2014

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η εκπαιδευτική εκδρομή του Κ.Ξ.Γ Γλυκερία Γκατζογιάννη Στρατίκη για μαθήματα Ισπανικών στην Ισπανία.

Σπουδαστές του Κ.Ξ.Γ στις 21/12/2014 συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια Ισπανικών Ιωάννα Τέγου, ταξίδεψαν κυριολεκτικά και μεταφορικά την εβδομάδα των Χριστουγέννων στην Ισπανία. Ανάμεσα τους η Βασιλική Γρίβα που κέρδισε μια εβδομάδα δωρεάν μαθήματα Ισπανικών στο Ινστιτούτο Fundación de la Lengua Española στο Βαγιαδολίδ και ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σειρά μαθημάτων επιπέδου Β2. Η παρακολούθηση ενός τμήματος Ισπανικών στη χώρα βασικής ομιλίας της αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της εκμάθησης της. Οι εξωσχολικές δραστηριότητες συμπληρώνουν ευχάριστα την διαδικασία αυτή. ‘Ετσι, οι σπουδαστές εκτός από την ξενάγηση στο Βαγιαδολίδ ταξίδεψαν στην Σεγκόβια και στον παραδοσιακό οικισμό Πεδράθα. Πριν την αναχώρηση για την Ελλάδα (28/12/2014), στην Μαδρίτη, το Tablao Villa Rosa μας άφησε μια υπέροχη γεύση Ανδαλουσίας.

Η  επόμενη εκπαιδευτική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2015 με 10 υποτροφίες να μοιράζονται στους σπουδαστές των Ισπανικών.

Για εγγραφές και συμμετοχή στις υποτροφίες: 24310.78703
Υπεύθυνη Ισπανικής Γλώσσας και Υποτροφιών : Ιωάννα Ν. Τέγου

  • ypotrofies1
  • ypotrofies2

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2014

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στην Μουσική Σκηνή Σουίτα Art Cafe, όπου πήραν μέρος μικροί και μεγάλοι μαθητές.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιείχε ένα θεατρικό έργο το οποίο παρουσιάστηκε στα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με επιτυχία παρόλο που η πλειοψηφία τους φοιτεί στην Junior A τάξη.

Περισσότερα...
Go to top